expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

joi, februarie 26, 2009

Mihaela Mihai

Mihaela Mihai. O stea a gene­raţiei de aur a muzicii uşoare româneşti. O voce incredibil de frumoasă. Perfectă, spun cei care au avut privilegiul să o asculte şi să o admire când ea era pe scenă. Adorata şi răsfăţata publicului.

Continuarea Aici»

Penibili unii oameni!




Continuarea Aici»

Un horoscop mai haios!Te regasesti?

BERBEC (ARIES) (21 martie - 20 aprilie)
Ziua norocoasa: Pastele cailor. Locul prielnic pentru implinirea profesionala este spatios, de cele mai multe ori constituit intr-un Megaloboschet ornamental. Verbul care caracterizeaza acest semn este “a fi”, urmat de oricare din adjectivele pe care acestia ar prefera sa nu le fie atribuite. Bolile cele mai frecvente sunt afectiuni cerebrale provocate exclusiv de bacilul fanului. Zona afectata intens a capului o constituie urechile, care sunt adesea brutalizate de informatii. Acestea circula liber de la dreapta la stanga, in cutia craniana, plictisindu- se din lipsa de companie. Este universal stiut ca atunci cand un neuron a patruns in capul lor a rostit: “Space, the final frontier…”

TAUR (TAURUS) 21 aprilie - 20 mai
Ziua norocoasa: vineri, 13. in ceea ce priveste piatra pretioasa,Taurii se ghideaza dupa principiul: Cand te lovesti de piatra de jos,iti dai seama de cele din cap. Verbul reprezentativ: “a avea” insusiri, pe care toti ceilalti le catalogheaza (pe buna dreptate) ca fiind defecte. Deoarece le prieste linistea si sunt de asemenea si exagerat de economi, Taurilor li se recomanda vacantele care au incluse in pret si vata de pus in urechi. Oricand se iveste ocazia, sunt dispusi sa sara in ajutor, dar, de cele mai multe ori, se impiedica maiestuos chiar inainte de final. Fiind un sofer prudent, Taurul ajunge mereu la timp… cand semaforul se face rosu. E o fire care se aprinde repede, deci este foarte probabil ca numarul de telefon sa inceapa cu 89…

GEMENI (GEMINI) (21 mai - 21 iunie)
Semn de aer (a se citi: mereu cu capul in nori). Ziua norocoasa: 30 februarie; numerele favorabile: 3 si 4 (evident, in catalog). Locul prielnic: pe Mont Blanc, ultima toaleta ecologica pe stanga. Culoare: argintiu, o ipostaza mai stralucita a prafului gri ce li s-a sedimentat pe creier. Luciul se datoreaza in exclusivitate lipsei circumvolutiunilor. Verbul reprezentativ: ” a gandi” intens, un mare inconvenient, intrucat poate fi fatal atunci cand poarta prea mult grija celorlalti. O problema frecventa in legatura cu zonele erogene este ca ii doare prea des in cot. Jocul preferat este de-a v-ati ascunselea cu inteligenta si, drept consecinta, nu se intalnesc niciodata.

RAC (CANCER) 22 iunie - 22 iulie
Ziua norocoasa: cand racul va depasi viteza luminii. Culoarea caracteristica, albul, este foarte sugestiva in ceea ce priveste capacitatea lor intelectuala (blank). Verbul care li se atribuie este “a simti”, desi oamenii de stiinta sustin si sunt pe cale de a dovedi contrariul. Desi racii sunt semne de apa, nu se obosesc sa o foloseasca prea des. Femeia-rac petrece foarte mult timp in fata oglinzii,drept pentru care este in permanenta inconjurata de cioburi, dar cum inteligenta nu-i permite, nu poate intelege instinctul de aparare al bietei oglinzi. Pentru ca nu sunt in stare sa invete din greseli, se bazeaza pe afirmatia: “Daca un lucru se face gre sit indeajuns de des, devine corect.”

LEU (LEO) (23 iulie - 22 august)
Fiind veritabile semne de foc, se inflacareaza repede; pana si inteligenta arde in ei, ce-i drept cam mocnit. Admira stralucirea auriului, dar nu le displace nici nuanta de alb-galbui care se asorteaza de minune cu dantura lor. Totusi, Leii sunt adepti ai “periutelor” , dar cu sensul de lingusiri, unele aproape jenante. Fraza preferata: “Arunc-o pe pat sau pune-o sub apa rece.” Filozofi innascuti, dintre frumusete si prostie aleg intotdeauna cea de-a doua varianta, pe motiv ca frumusetea e trecatoare. Fire razbunatoare, Leul se ghideaza dupa principiul “Razbunarea este arma prostului,dar prost este cel care nu se razbuna.” Din acest motiv, sunt absolut convinsi ca nici o fapta buna nu trebuie sa ramana nepedepsita.

FECIOARA (VIRGO) (23 august - 22 septembrie)
Ziua norocoasa: cand s-a descoperit metoda conceptiei “in vitro”. Culoare: gri, probabil datorita legii compensatiei, intrucat Fecioare le au lipsa de materie cenusie. Nativul acestui semn nu este croit pentru a fi diplomat ci, mai degraba,… poseta. Pentru ca ii place luxul, dar ii priesc orasele mici, i s-ar potrivi cel mai bine macheta Las Vegas-ului. in ceea ce priveste reputatia lor, desi sunt considerati a reprezenta Zodia Longevivilor, tot mai putine sunt Fecioarele care ating pragul de 20 de ani fara a-si dezminti titlul. Nu intamplator, Fecioarele sunt responsabile de abdomen; acestea pot fi acuzate deseori de indispozitii create de “diareea” lor verbala sau de ideile lor nedigerabile. Deviza lor este: “fii atent si fa-te ca nu observi nimic.”

BALANTA (LIBRA) (23 septembrie - 22 octombrie)
Motto: “Daca-ti dai toata osteneala, cu siguranta reusesti sa-ti tragi un sut in fund.”Ziua norocoasa: cand s-a inaugurat cantarul electronic. Fiind responsabile de spatele Marelui Om, piatra norocoasa este cea de la rinichi. Lenea lor este binecunoscuta si, probabil se referea la o Balanta cel care a spus: “Pentru matura lenesa, gunoiul nu se termina niciodata.” Printre idealurile lor in viata se numara si elucidarea misterelor, motiv pentru care ii puteti gasi adesea cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-si afle numele. De cele mai multe ori, daca la o petrecere aproape toata lumea s-a simtit bine… atunci cuvantul “aproape” a trebuit inclus in propozitie numai pentru a substitui o Balanta.

SCORPION (SCORPIO)(23 octombrie - 21 noiembrie)
Ziua norocoasa: cand vor fi declarati specie ocrotita prin lege. Cand nu reusesc sa se faca intelesi prin cunostintele lor… de karate, judo, arte martiale, culoarea lor norocoasa devine cea de camuflaj. Li se recomanda sa se inconjoare de oameni care “transpira” de mult ce muncesc, deoarece le priesc zonele din preajma apelor. Verbul care ii reprezinta este “a dori”, deoarece nu au niciodata strictul necesar din nici un punct de vedere. Profesia pe care multi si-o aleg este in domeniul medicinii, p e motiv ca doctorii isi pot ingropa oricand greselile. Doresc sa se impuna cu orice pret, pentru ei fiind valabila regula: “Cel care tipa cel mai tare are cuvantul.”

SAGETATORUL (SAGITTARIUS) (22 noiembrie - 20 decembrie)
Dupa cum le spune si numele, nativii acestei zodii merg din “teapa” in “teapa”. Paradoxul lor este ca nu prea nimeresc tinta (nu au simtul gaurii). Sunt foarte ambitiosi si perseverenti in “a taia frunze la caini”. Lenesi din obisnuinta, motto-ul lor este: “Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci.” Culoarea norocoasa este cea a degetului mic de la picior, atunci cand este prins in usa. intr-un moment de sinceritate cu ei insisi, au descoperit ca atunci cand toate automobilele vin spre ei, se afla pe banda gresita. Fiind mai neindemanatici din fire, Sagetatorii au fost primii care s-au convins ca mersul cu picioarele goale magnetizeaza obiectele ascutite, de metal, ridicandu-le cu varful in sus pe podea, in special pe intuneric.

CAPRICORNUL (CAPER) 21 decembrie - 19 ianuarie)
Ziua norocoasa: cand vor reusi sa-si numere firele de par de pe picioare inarmati cu manusi de box. Foarte recunoscator, un Capricorn pe care l-ai ajutat la nevoie o data, cu siguranta isi va aduce aminte de tine cu prima ocazie… cand are nevoie din nou. Marea lor dilema este: “Ce se intampla gaurii cand svaiterul s-a terminat?” Pentru majoritatea Capricornilor (cei care isi iubesc familia), scoala este cea de-a doua casa, iar locuinta - cea de-a treia. Atunci cand lucrurile merg rau, singurul care isi permite sa zambeasca este un Capricorn care s-a gandit la cineva pe care sa poata da vina. Regula lor de baza este: “Orice prost poate sa scrie o regula, si orice prost o va respecta.”

VARSATOR (AQUARIUS) 20 ianuarie - 18 februarie)
Sunt foarte activi, dar zelul nu le este apreciat pentru ca singurul moment al zilei in care se aseaza comod si se relaxeaza este momentul in care superiorul trece pe langa masa lor de lucru. Ei considera ca un loc este cu adevarat aglomerat doar atunci cand sunt nevoiti sa-si cedeze si locul in picioare. Legea de baza este: “Pastilele care trebuie luate cate doua, ies din flacon cate trei.” Cum zona erogena o constituie picioarele, de multe ori le folosesc pentru a gandi. Astfel, au reusit sa descopere ca intotdeauna, inainte de a se stinge luminile, este intuneric. Curiozitatea lor excesiva le determina motto-ul, si anume: “Singurul mod de a descoperi limitele posibilului este sa mergi dincolo de ele, catre imposibil.”

PESTI (PISCES) 19 februarie - 20 martie
Acest reprezentant acvatic utilizeaza apa, de obicei, pentru a-si spala pacatele. Zona erogena este cea a labelor picioarelor si, din acest motiv, sunt cei mai indreptatiti sa afirme: “inainte de a atinge podeaua, orice obiect masiv in cadere se va opri mai intai pe degetele de la picioare.” Din obisnuinta, se lasa “agatati” oricand si de oricine, indiferent de undita. Avand fire artistica, nativii acestui semn considera copiatul - arta desavarsita. Marea lor dilema o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie. in final, declara enervati ca petele simetrice pe care le freaca sunt pe partea cealalta, fara a mai lua in considerare faptul ca majoritatea placilor au model. Pesimismul lor este cel mai bine ilustrat de motto-ul: “Castigi sau pierzi, tot pierzi.” Continuarea Aici»

marți, februarie 24, 2009

Dedicatie pentru Huidu de la Mihai Morar!



Jean de la Craiova&Nino si Beni - Esti ca un sarpe
Asculta mai multe audio Muzica » Continuarea Aici»

True or False?

Continuarea Aici»

Serban Huidu si Mihai Morar se fac de ras






De pe "Te faci de ras"

Azi (acum zece minute, la 11.30) intru pe feedreader si primesc postarea lui Huidu numita "Pitziponcool" continand pozele de mai jos precum si textul de langa ele. Dorind sa intru la comentarii pe blog mi se spune ca pagina nu exista.

Pagina pe care o caut eu trimis din feedreader pentru ca blogul e binemersi la locul lui. Aici e ultima postare si aici ar fi trebuit sa fie cea la care ma rafer.
Iata postarea urmata de poze:

Am sa va las placerea sa descopriti singuri cine este personajul din imaginile urmatoare: priviti pitiponcool! El este, surmenatul pana la refuz de “mizeria sociala” din Romania, luptatorul cu “prostul gust” si infatuatul principal din fm, aici, pipaind puber o creata de la alimentara in primele incercari de erotism ratat! Imaginile fac cat 1000 de cuvinte, gura usor intredeschisa si ochii miratori, ca ai vitelului ce jinduieste la poarta noua, prefigureaza “marele” om de televiziune de mai tarziu care, pentru niste banuti in plus, invita in studio interlocutori de va(r)za de la Querida pana la Nikita, ca doar pe inteligenta proprie nu poate produce audienta. La televizor nu are cum sa aranjeze farse pentru prietenul buzdu, nu, nu, acolo doar blugii stramti si ifosele pseudovedetelor mai misca din cand in cand zeroul mare inscris pe linie de sus pana jos cand vine vorba de emisia dumisale!Pitiponcool e o specie pe cale de aparitie. El nu este marlan de prima linie precum cocalarul, nu! El este trecut prin cocalarie si acum evolueaza: cocalarul are ceas d&g mare si cat mai auriu, pipziponcool are asa un Breitling fals si mare cat toate zilele si are camasa suflecata la maneca sa i se vada in fiecare poza din revistele glossy! In pozele astea nu era inca suficient de cool sa bage si ceasul in prim-plan, dar in zilele noastre nu exista poza pentru el fara ditai ceasu’ de neam prost la vedere!Varianta cu oua a pitzipoancei isi continua ascensiunea. Din nefericire pentru el, pe cat de usor inaintezi in acesta mocirla plina cu laturi, pe atat de repede te afunzi in ea si vin altii care manaca si mai mult rahat si care arunca cu si mai multe dejectii si te acopera pe tine pitiponcool cu ifose, care esti “agasat de prostul gust” din Romanica! Hai nu ma-nebuni!Si la final am o veste pentru Pittzi care dimineata printre aranjamente, arogante, susanele si alte plictiseli, a cam inceput sa gafaie! Ati obosit smecherasilor? nu-i nimic! Faceti loc: batranii talibani ai fm-ului sunt inca pe pozitii! Continuarea Aici»

marți, februarie 17, 2009

Un zambet..

Sotia se trezeste dimineata transpirata toata si printre gemete ii relateaza sotului: - Am avut un vis. Un nubian statea langa patul nostru si ne facea vant cu o frunza de palmier. Asa de bine era, ca am avut un triplu orgasm… Sotul iese vijelie din casa, cumpara un evantai mare de la magazin, apoi cauta pe strada un negru mare caruia ii da 20 de dolari si il aduce in dormitor. Ii pune evantaiul in brate si se pune pe treaba cu sotia lui. Negrul da din greu la evantai, dar tipa nu ajunge defel la orgasm asa ca il roaga pe sot sa schimbe putin rolurile cu negrul. Dupa cateva minute, femeia incepe sa urle de placere. Sotul se apropie de negru si ii sopteste la ureche: - Ai vazut bai fraiere cum se tine evantaiul? Continuarea Aici»

ROMANIAAA TARA MEA!

Continuarea Aici»

Margiii...

Continuarea Aici»

Romance..

Continuarea Aici»

Pazzo di lei(nebun dupa ea)

Continuarea Aici»

luni, februarie 16, 2009

La Multi Aniii...

Greu e sa fi barbat ;))

Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite. Am ajuns foarte deprimat la birou,
cand am intrat pe usa secretara plina de euforie mi-a zis:

- La multi ani!...

M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea. Am
lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu
m-a sunat la telefon sama felicite. Aproape de pranz secretara a intrat
la mine in birou si mi-a zis:

- Ce-ar fi sa mergem sa mancam impreuna?

I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o toata ziua
si am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am
baut cate un sprit si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre
birou ea mi-a zis:

- Intr-o asemenea zi, de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine vino la mine acasa sa continuam sa ne distram!...

- "Bine!" am zis... "hai! si asa mai bem cate un paharel"... Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis:

- Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma fac mai comoda?....

- Nuuuu, nici o problema! i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca
o sa fie o experienta interesanta. Ea a intrat in dormitor si dupa
cateva clipe a iesit... dar cu un un tort imens cu lumanari, urmata de
sotia mea, copiii, prieteni si rude cantand in cor: "MULTI ANI
TRAIASCA..." iar eu stateam ca un idiot doar in chiloti, in mijlocul
sufrageriei...

Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe scarba asta de secretara... Cu sentimentele nu se joaca nimeni! Continuarea Aici»

50 de motive pt a-ti dori sa fii barbat

1. Putem manca o banana fara ca nimeni din jur sa se gandeasca la porcarii
2. Convorbirile telefonice se sfarsesc in 30 secunde.
3. Ne putem pisa oriunde
4. Nimeni nu se intreaba daca o sugem
5. Ideea unui joc video in care masacrezi un catelus ne amuza
6. Cunoastem cel putin 20 de feluri in care se deschide o bere
7. In filme doar femeile apar dezbracate
8. Putem sa ne intrecem care se pisa mai departe
9. Lumea nu se opreste din povestitul unui banc scarbos cand trecem pe langa ei
10. O saptamana de vacanta necesita doar o valiza
11. Putem purta un tricou alb intr-un parc de distractii acvatice
12. Fotbalul de la tv
13. Putem sa ne dam jos tricoul cand e prea cald
14. Nu trebuie sa ne ocupam de viata sexuala a prietenilor nostri
15. 80 % timp mai putin petrecut in baie.
16. Prietenii nostri nu ne critica cand ne ingrasam sau cand slabim
17. Coaforii nu ne fura
18. Nu plangem de fiecare data cand cineva plange la tv
19. Fundul nostru nu e un factor hotarator in timpul unui interviu de angajare
20. Toate orgasmele sunt reale
21. Putem merge la toaleta fara a fi insotiti de jumatate dintre prieteni
22. Pastram numele de familie
23. Suntem recompensati pentru orice remarca cat de cat inteligenta
24. Intelegem umorul
25. Suntem gata oricand in 10 minute
26. Lenjeria noastra intima costa 100 000 lotul de 3
27. Nici unul dintre colegii de munca nu ne face sa plangem
28. Nu trebuie sa ne atingem de un fund paros in fiecare noapte
29. Putem avea 35 ani si sa fim celibatari fara ca nimeni sa remarce
30. Totul de pe fetele noastre are culoare naturala
31. Putem manca ciocolata fara sa luam 3 kg imediat
32. Putem sa devenim presedinti
33. Nu ne intereseaza sentimentele celorlalti
34. Ne gandim la sex 90% din timpul in care suntem treji
35. 3 perechi de pantofi sunt suficiente
36. Putem spune orice fara sa ne gandim la ce cred ceilalti
37. Nu trebuie sa facem curatenie cand vine cineva pe la noi
38. Putem sa ne asezam cu genunchii departati
39. Parul carunt aduce mai mult sarm
40. Rochie de mireasa : 1000 euro, chirie smoking : 50 euro
41. Nu trebuie sa ne dam cu ceara fierbinte pe piele
42. Eurosport
43. Putem vizita un amic fara sa fim obligati sa-i ducem un mic cadou
44. Putem sa ne cumparam un prezervativ fara ca farmacistul sa-si inchipuie cum aratam in pielea goala
45. Nu suntem obligati sa pretindem ca mergem sa ne racorim cand ne ducemla toaleta
46. Putem incheia oricand o fraza cu ” ce p..a mea ” in timpul unei discutii
47. Nu ratam nici o ocazie de a ne culca cu cineva din cauza ca nu avem chef
48. Filmele porno sunt facute dupa gustul nostru
49. Nu suntem obligati sa ne amintim aniversarile tuturor
50. Daca nu iubim o persoana nu inseamna ca nu putem sa ne culcam cu ea ! Continuarea Aici»

sâmbătă, februarie 07, 2009

Cucu cel mare...



Camera Ascunsa-Excitant antrenamentul:))
Vezi mai multe video Haioase » Continuarea Aici»

Striptease in lift!



Camera Ascunsa-Surprise:))
Vezi mai multe video Haioase » Continuarea Aici»

Astia sunt complet derutati....



Camera Ascunsa:)) Merita vazut!
Vezi mai multe video Haioase » Continuarea Aici»

Compilatie funny



Faze Funny:))
Vezi mai multe video Haioase » Continuarea Aici»

Tunning BMW Z3!



EEE:-? parca nici nu mai se vede k e lovita ...=))
Vezi mai multe imagini Haioase » Continuarea Aici»