expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

miercuri, martie 25, 2009

Va place Pong-ul?

Niste ciobanasi foarte dezghetati la minte ,(nu ca jiji)s-au gandit sa faca ceva indedit, zis si facut si uite asa baietii au pus-o de niste instalatii cu beculete(lu' jiji nu i-se aprinde nici unul) au luat o camera normala,telefoane si cativa caini dresati,aa sa nu uitam de mioare!
Si ce mioare! Cred ca cineva e gelos pe mioarele astea si si-ar dorii sa le creasaca in spatele casei (palatului prin pipera) langa masinile de la tana ;Maybach, Mercedes si niste Jeep-uri !
Apropo, un Jeep d-asta negru cu Zmarandescu la volan il astepta pe Jiji intr-o seara acum ceva vreme prin cart 13 Septembrie sa coboare de la o domnisoara pe nume Liliana Roncea, bineinteles ca Jiji probabil discuta niste probleme de Partid si nu chestii la care sunt convins ca va ganditi!
De precizat ca d-soara Lili a fost prietena fotbalistului Mitrita de la Steaua Bucuresti!!!



p.s. Ce cauta frate asta la 23.30 la tipa aia acasa?Gresise adresa si o confundase cu nevasta-sa?






2 comentarii:

  1. Cel care a scris asa ceva este doar un idiot. Uita-te mai bine ca era o femeie la volanul jeep-ului... halal informatii...pune-ti boule ochelari sa vezi realitatea..nu mai au voie fetele sa iasa la o cafea? frustrat si neputincios ...aceste doua cuvinte te caracterizeaza...asta inseamna ca cel ce a postat asa ceva aici ori are orbul gainilor, ori e urat si o urmareste pe domnisoara liliana ca altfel nu se poate satisface...si-apoi stiti vorba aia... vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acrii..

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca domnisoara Liliana era chelioasa si are propria scoala de Wu Shu si o mai si cheama Catalin, atunci inseamna ca da am orbul gainilor!
    Dar ce esti asa deranjat(a)?
    Din ce-mi amintesc eu s-a scris si intr-un ziar mai micut la vremea aia despre incidentul asta!
    Si amandoi stim adevarul!Nu a zis nimeni nimic de rau de Liliana si te asigur ca nu o urmareste,toata treaba s-a intamplat absolut accidental cineva intra in scara blocului si altcineva (jiji ciobanu) cobora de la domnisoara Liliana si isi cam tragea sufletul de oboseala!Tot binele ti-l doresc anonimule si daca mai ai nelamuriri ,cu mare placere te luminez!

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?