expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

marți, aprilie 07, 2009

PATEK PHILIPPE 5002P SKY MOON TOURBILLON PLATINUM



Patek Philippe Unveiled Star calibru 2000, unul dintre cele mai complicate ceasuri de buzunar din toate timpurile.

Doar şase luni mai târziu, de la Geneva atelierul de lucru a prezentat o altă complicaţie Grand - într-un ceas de mână format.

De "Sky Moon Tourbillon" Ref. 5002 este primul ceas de mână cu două feţe, care oferă o prezentare completă a cerului noaptea pe verso.

Capodopera afişează aparent mişcări de stele, pe orbită de pe Lună,fazele Lunii, precum şi de ore şi minute, în timp sideral.

Aşa cum a fost deja cazul cu Star Caliber 2000, Patek Philippe are ca obiectiv în dezvoltarea celui mai complicat "Sky Moon Tourbillon" !Nu a fost atât de mult de numărul de complicaţii în sine. Obiectivul real a fost acela de a se potrivi cu cel mai fascinante complicaţii în cazul unui ceas mic de mână: un calendar perpetuu retrograd data cu un display, un minut repetent, un tourbillon, pe ecran înstelat de timp, şi o descriere a nocturne cerul cu mişcare de stele, pe orbită de pe Lună, şi de fazele Lunii. Acest lucru sa dovedit a fi o provocare, pentru că o diagramă a ceresc baldachin (aşa cum se vede în partea de nord sau emisferă sudică) necesită o anumită minime de spaţiu pentru a demonstra mişcările de stele într-un bun-simţ şi uşor lizibile mod. Soluţia adoptată de Patek Philippe a fost împrumutat de la astronomice ceasuri de buzunar realizate de companie: o diagramă cerul se deplasează pe partea din spate de la ceas. Mecanice modul dezvoltat de Patek Philippe pentru "Star calibru 2000" a fost restructurat în special pentru "Sky Moon Tourbillon" şi a fost acordat elveţian brevet CH 688 171 B5.
De "Sky Moon Tourbillon" Ref. 5002 este cel mai complicat ceas de mână, în mod regulat de către producţie Patek Philippe. Din cauza complexităţii sale, precum şi o mare cantitate de timp în care trebuie să fie dedicată de multe foarte sofisticat de producţie, asamblare, precum şi măsuri de reglementare, producţia anuală este limitată la doar DOUA ceasuri.

Dumneavoastra ati platii pentru un ceas ca acesta suma de $1,400,000.00?

Un comentariu:

  1. Super ceas! Pariu ca il gasesti la baietii din targ la pret bun? :)) Nu as da atatia bani, dar e prea misto :D

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?