expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

joi, aprilie 09, 2009

Top 10 Lucruri in care Barbatii sunt mai buni ca femeile!!

10. Barbatii nu au sindromul Tourette

Spre deosebire de femei care au un virus in interiorul creerului si care nu isi pot tine gura inchisa nici pentru 5 secunde. Nush` care e treaba. Femeia trebuie sa stie sa isi tina limba oprita macar pentru a respira. Daca la altceva nu o pot folosi.

9. Barbatii nu sunt bureti

Femeile sunt niste cameleoni sociali sau mai bine zis sunt niste vampiri sociali. Cand o femeie intra intr-o situatie favorabila isi schimba instant garderoba si modul de a fi de parca ar intra in nush` ce cult sau secta. Barbatii nu sunt oi. Toata lumea stie ca femininul pentru oaie este oaie, iar masculinul nu exista pentru ca toata lumea stie ca oile nu se aplica la barbat.

8. Femeile sunt rasiste

Toata viata sociala si profesionala a unei femei este bazata pe ura, ele isi urasc iubitii? ele isi urasc aparentele? ele isi urasc garderoba? ele se urasc unele pe altele? DA DA desigur ca DA. barbatii nu aplica asa o maniera prosteasca. Noi daca ne ofticam lasam si mergem mai departe.

7. Barbatii traiesc mai putin ca femeile

Un fapt este cert, barbatii de cand se nasc … ies si incep sa faca lucruri benefice pentru ei si care sa le aduca mai mult bine, femeia este un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui. De aceea barbatii mor mai repede pentru ca femeia este un vampir care se hraneste constant cu zilele barbatului.

6. Barbatii nu scriu

Un lucru este cert, barbatii nu scriu lucruri care sa si le aduca aminte, macar nu de mana si nu cu o gramada de bucle si buclisoare frumoase si roz si cu 100000 de culori “ca sa fie fromos” si ca sa aduca aminte la extraterestrii ca trebuie sa isi ia aniconceptionalele pentru perioada a 6-a de dupa a 3-a gaura neagra.

5. Isus a fost barbat

Va vine sau nu sa credeti Isus a fost barbat. Aici nu puteti sa spuneti nimic, in nici o religie femeia nu este pusa in postura de a conduce “shit” pentru ca se numeste dogma, dogma barbatului.

4. Barbatii poarta ceasuri la mana.

Un barbat care se respecta si isi face rost de timpul sau totdeauna va pura un ceas, acea chestie minora care ii zice “Da-te jos din pat si marsh la munca si fa ceva cu viata ta!. Femeia din protriva poarta bratari, bratari cu multe perlutze si funditze si prostii si cand le privesc nu se mai satura sa le priveasca, stau cu orele si nu se mai satura. Femeia este ca un porc care sta toata ziulica in mocirla lui nefacand nimic.

3. Casatoria este stupida.

Casatoria este 100% vina femeii. Desi barbatii au inventato, dar casatoria este stupida este un joc de-a “zimi asta” “ia asta” prin care fiecare isi spune celuilalt pe cine sau pe cine nu sa certe sau sa faca dragoste cu. Este un joc de fidelitate pe care il au si cele mai primitive nevertebrate.

2. Barbatii au penisuri.

Este singura chestie care ne defineste ca barbati. Este natura noastra de a avea penis si de a fi stapani pe situatie, pentru a ne proteja si pentru a curata slabii din fata noastra. Ceva ce o femeie nu va avea niciodata.

La ultimul punct as vrea sa comentati voi si sa spuneti ce ar mai fi de adaugat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?