expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

vineri, mai 15, 2009

Articolul din Cancan legat de Oana Ionita a fost scris de doamna care da cu mop-ul in cadrul redactiei!




Bebelusa Oana a provocat un accident in lant



Blonda de la "Cronica Carcotasilor" a generat, cu doua zile in urma, un accident soldat cu pagube importante. Ca urmare a incidentului, dansatoarea a fost amendata cu 120 de lei si a primit trei puncte de penalizare.



Andrei Dumitrescu


Politia Rutiera din Bucuresti a intrat in alerta, miercuri, in jurul orei 18.00, dupa ce pe Bulevardul Corneliu Coposu a avut loc un accident in lant. Potrivit anchetatorilor, de vina ar fi fost Oana Ionita, dansatoare la "Cronica Carcotasilor". Aflata la volanul unui Volskwagen Golf, blonda a franat tarziu, iar autoturismul ei a lovit din spate o Dacia Logan, oprita la semafor. In urma impactului Dacia a izbit, la randul sau, masina din fata, un Peugeot.
Nimeni nu a fost ranit, insa pagubele au fost evaluate la aproximativ 10.000 de lei. Oana Ionita a ramas cu permisul in buzunar, dar a primit o amenda contraventionala de 120 de lei si trei puncte de penalizare.


Mda..toate bune si frumoase la prima vedere,insa daca articolul era scris de cineva mai pregatit decat femeia care face curatenie in redactie nu s-ar fi facut o gafa atat de mare dupa parerea mea!In poza se vede foarte clar ca masina este un Polo si nu Golf-ul achizitionat recent!In conditiile astea ma mir ca nu au postat poza cu prima masina a bebelusei un Matiz!Angajati oameni competenti tata...ca si asa va duceti de rapa!

Articolul original il gasiti AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?