expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

luni, martie 29, 2010

Conflict intre Carcotasii si Madalin Ionescu

Madalin Ionescu - prezentatorul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, considera ca Serban Huidu si Mihai Gainusa sunt niste "capuse media", deoarece "traiesc pe spinarea programelor altor posturi de televiziune".
In interviul acordat lui Andrei Vulpescu pentru site-ul 220.ro, Madalin Ionescu a vorbit despre Carcotasi, C.N.A si despre personajele ciudate care au populat platoul lui pana nu demult. Azi va oferim prima parte a interviului cu Madalin Ionescu. Reactia Carcotasilor Huidu si Gainusa o veti vedea maine. Interviu realizat de colegul nostru Andrei Vulpescu de la Vedeta.ro

Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

Carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa au raspuns prompt acuzelor lui Madalin Ionescu - prezentatorul emisiunii Acces Direct - care a spus despre ei ca sunt "niste capusa media care traiesc pe spatele programelor altor posturi de televiziune". In interviul acordat site-ului 220.ro, Huidu si Gainusa au vorbit despre Madalin Ionescu si gafa impardonabila din data de 23 martie, dar si despre rivalitatile sale cu vedetele ale trustului Intact precum Mircea Badea sau Victor Ciutacu.

Vezi mai multe din Video blog pe 220.ro

Un comentariu:

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?