expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

luni, martie 29, 2010

GENERATION 2012


Magazinele de vise, inchise de Guvern la sfarsitul lunii februarie, se redeschid. Cu noi droguri legale pe rafturi, evitand lista celor 36 de substante interzise de OUG 6/2010, patronii spice-shopurilor isi vor vedea in continuare, nestingheriti, de treaba. Printre noile produse legale se numara si “Generation 2012″, un “ingrasamant” vandut momentan doar pe internet. Noul drog este un praf ale carui reactii adverse sunt mult mai puternice si mai periculoase decat cele ale plantelor deja scoase de la comercializare.

Premierul Emil Boc a tunat si-a fulgerat impotriva drogurilor legale pana cand a avut in mana o lege impotriva lor. Ca in forma actuala e inutila si, practic, a fost facuta degeaba n-a mai contat. Mai putin de o luna le-a trebuit importatorilor si distribuitorilor de plante cu efecte psihoactive sa se replieze si sa scoata pe piata o noua serie de droguri legale.

In timpul scurs de la inchiderea magazinelor de vise si pana acum, dealerii nu au avut prea mult de pierdut - stocurile ramase au fost vandute prin superpromotii in cele zece zile “de gratie” acordate de Guvern pentru lichidare, iar apoi activitatea dealerilor s-a mutat pe internet. Forumurile si site-urile specializate sunt pline de anunturi de vanzare a substantelor psihoactive.

RETELE DE FANI
Cel mai mare distribuitor de plante si substante cu efecte psihoactive din tara, Spice Distribuiton, ii tine pe clientii magazinelor de vise la curent cu evolutia situatiei acestora pe retelele de socializare din mediul electronic. Pe Facebook, Spice SHOP are 275 de fani, iar recent lansatul lor cont de pe Twitter are deja 20 de follow-eri.

Galateanul Alin Rotaru, proprietarul Spice Shop Distribuition, anunta pe Facebook ca “la 26 martie 2010 se redeschid magazinele in urmatoarele orase: Arad, Targu-Mures, Sighisoara, Buzau, Ploiesti, Mangalia!”. Discutiile de pe pagina se invart in jurul acestui anunt si a unui nou produs, care se vinde deja cu spor pe internet - Generation 2012.

Centrul National Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO) avertizeaza ca aceasta substanta este extrem de periculoasa si poate duce la moartea consumatorilor. “Este vorba despre un praf comercializat sub acoperirea de ingrasamant pentru plante. De fapt, este o sare de baie, asemanatoare celor incluse deja pe lista substantelor interzise, dar cu o concentratie mult mai mare de substante active. Consumul ei, fie si o singura data, provoaca stari de iritare si de nervozitate necontrolata”, spune Gigel Lazar, reprezentantul oficial EURAD (n.r. - Fundatia Europe Against Drugs) la Consiliul Europei.

“E OTRAVA CURATA”
Saptamana trecuta, un tanar de 22 de ani din Bucuresti a ajuns la Spitalul Alexandru Obregia intr-o stare de agitatie extrema. Fusese adus de tatal sau, dupa ce consumase Generation 2012. In timp ce era consultat de medic, baiatul a devenit si mai nervos, totul culminand cu un episod de violenta necontrolata caruia i-a cazut victima o asistenta. Femeia a primit din senin un pumn in fata, care i-a dislocat dantura si i-a rupt buza.

Despre efectele Generation 2012 vorbesc si fanii Spice SHOP de pe Facebook. “Din ce am auzit, Generation 2012 va rupe norma… si cica e mai senzatie decat magic-ul”, spune Andrei Ionita. Utilizatorul Horas Last Noise detaliaza: “E mai senzatie decat orice, dar nu recomand… o sa regreti a 2-a zi k ai bagat, dar oricum, merge o data sa vezi cum e”. “Da, 2012 iti rupe fashu… cel mai tare… m-a tinut la maxim”, zice si Florin Gavrilas.

Acelasi Horas Last Noise isi povesteste pe Facebook experienta cu Generation 2012: “Mi s-a parut totusi prea puternic. L-am combinat cu bautura si n-am dormit 3 zile, e mai tare decat specialul si magicul la un loc, dar nu as mai face-o a doua oara”. “Pe langa faptul ca G2012 nu-ti da acel kik caracteristic, iti da niste palpitatii demne de cel mai reusit infarct…”, spune Fratea Stefan. Drept raspuns la atentionarea sa, un alt utilizator al retelei sociale se amuza - “hahahah super si eu vreau :))”.

Alin Rotaru isi atentioneaza si el fanii de pe Facebook: “Va rog mult aveti grija ce bagati in voi! Mare grija la noul produs 2012, nu fac antireclama, dar aveti mare grija, acest produs este foarte cancerigen si periculos!”. Contactat telefonic, Rotaru ne-a declarat ca nici unul dintre magazinele Spice Shop Distribution nu va vinde Generation 2012: “As fi nebun sa fac asta! E otrava curata”, sustine el.

“2012 e naspa. O da asemanator cu mefedrona pe moment, dar… iti rupe creierii, da palpitatii, transpiratie abundenta si stare de voma dupa aia. A doua zi te simti mai rau decat dupa o noapte crunta de betie. Ideea e sa te simti bine, nu sa iti afecteze viata 3 zile”, spune pe Facebook si Andrei Ionita.

LIVRARE RAPIDA
Chiar daca in unele magazine de vise nu va fi comercializat, Generation 2012 se gaseste la liber pe internet. Anunturile care au invadat forumurile promit, cel putin in Bucuresti, livrari nonstop: “Livrare in 15-20 de minute. Livram in toate cartierele din Bucuresti, in cel mai scurt timp posibil, avem soferi peste tot. :-D”. Preturile variaza de la 50 de lei pentru 0,5 grame de praf pana la 350 de lei pentru 2 grame.

Unul dintre site-urile pe care se vinde noul drog legal se numeste chiar www.generation2012.ro. L-am contactat pe proprietarul paginii web si i-am cerut sa ne intalnim. Ne-a oferit praful la pretul de 170 de lei pentru un gram. Cand ne-am exprimat temerile cu privire la efectele adverse, a ridicat din umeri: “Asta e ca Magic-ul (n.r. - vechiul Magic Powder, aflat acum pe lista substantelor interzise). Eu nu consum, deci nu pot sa va zic cum e. Unii dintre clientii mei spun ca e mai tare ca Magic-ul, altii ca e mai slab… Da’ am auzit si eu ca are niste efecte mai nasoale. Nu pot sa va zic sigur. Oricum, de legal e legal. Daca vreti, il luati, daca nu, nu”, ne-a spus tanarul care s-a recomandat “Petru”.

Si pentru ca ne tot codeam, ne-a oferit o alternativa: “Daca nu-l vreti p-asta, maine aduc unul nou. Ala e ca Special-ul (n.r. - vechiul Special Gold, acum interzis) si am inteles ca nu are atatea efecte naspa. Maine cred ca o sa il am pe site. Deocamdata nici nu are denumire, ca acum se fac etichetele”. Pretul noului drog va fi mai mare, spune dealerul - “900 de mii pe 0,25 (n.r. - de grame)”.

MINISTRUL “HABARNAM”
Raportul pentru Europa al Centrului de Monitorizare a Drogurilor de la Lisabona, din noiembrie 2009, arata ca Romania este pe locul 4 in Europa la comercializarea pe internet a substantelor psihoactive, dupa Regatul Unit, Germania si Olanda. “Statul roman nu are nici o politica de prevenire a consumului acestor substante. In plus, trecerea a 36 de plante si substante in ilegalitate nu a rezolvat nimic. Atat timp cat nu se vor trece toate substantele psihoactive pe lege, ele vor aparea la infinit. Intotdeauna comerciantii vor fi cu un pas inaintea noastra. Singurele explicatii pentru metoda asta de lucru a Guvernului sunt fie indiferenta, fie complicitatea cu acesti distribuitori…”, spune Gigel Lazar, reprezentantul oficial EURAD la Consiliul Europei.

Contactat telefonic, ministrul Sanatatii, Cseke Attila, recunoaste ca habar n-avea ca s-au redeschis magazinele de vise:
“N-am stiut ca deja s-au deschis, dar, oricum noi nu am inchis aceste magazine. Ele s-au inchis, pentru ca nu mai aveau ce vinde…”. Ministrul spune ca lista celor 36 de substante scoase in afara legii poate fi completata oricand prin ordonanta de Guvern: “Momentan, doar aceste substante se afla pe lista, pentru ca ele au fost cele identificate de specialistii nostri. La elaborarea ordonantei si a listei au colaborat mai multe institutii. Competenta pentru adaugarea de noi substante pe lista apartine Ministerului Sanatatii, iar noi vom face acest lucru imediat ce vom avea semnale de la institutiile statului”.

Se pare ca de Generation 2012 n-a auzit nici o institutie a statului pana acum… Altfel, nu-i asa?, l-ar fi anuntat si pe ministrul Sanatatii… “Nu stiu ce este Generation 2012, deci nu pot sa fac vreun comentariu despre acest drog. Declaratia mea ramane la ceea ce v-am spus pana acum”, incheie Cseke Attila. Daca chiar vreti sa stiti, domnule ministru, dati un search pe Google…


Sursa u7.ro

61 de comentarii:

  1. 2012 prea puternic pt a fii folosit si cine il va incerca prima oara a doua oara va fugii de el !va spun din proprie experienta deci nu e panica de dependenta! chestia aia cred ca reinvie si un mort:))))2 zile inima iti bate incontinu cu putere iar a 3a zii esti in depresie:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Te cred pe cuvant!App l-ai incercat pe bune?

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu vreauuu :))=))) vineri se deschide shopu apoi ma duc frumos si imi cumpar akum fie ce o fi orcum dak nu o sa imi placa nu o sa mai bag :P:P

    RăspundețiȘtergere
  4. iti da o paranoie ca kktu mai bine bagi tussin :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am tras d vreo 3 ori dar e prea nasol...si d fiecare data a fost la fel..atacuri d panika..inima park iti iese din piept..si te tine si mult, ore intregi sau poate zile depinde dupa caz:))si cel mai urat e k te lasa intotdeauna intr.o depresie totala:))a doua zi o arzi dezamagit asa lipsit d incredere nimic vorbesti incet park cu frica:))..in orice caz o sa vedeti voi razboinicilor:D

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce bagati in voi toate cacaturile astea?Va ajuta la ceva?Inafara de o falsa stare de euforie cred ca ce urmeaza dupa efectul de "bine" este de 10 ori mai nasol!

    RăspundețiȘtergere
  7. e tare ma asta...e bun ...io`s de 11 zile pe el...si ma simt excelent ...bine nu am dormit deloc...dar mananc ..imi fac treaba...ii ok..pur si simplu am renuntat la somn :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cat timp crezi ca mai rezista inima?Oare nu are si ea nevoie de cateva ore de repaus?

    RăspundețiȘtergere
  9. Propria experienta .... NU INCERCATI !!! este ceva ce te simti bine de fapt este ceva ce te afeceaza corpu 80 % !!! NU INCERCATI !!! mai bn bei si gata !!! eu am tras de 4 ori si acum va zc sincer nu mai vreau deloc niciodata !!! am fost intro stare daia nasoala nu mai aveam deloc chef sa vb si nush .... dar nu incercati va zc sigur !!! SI ASTA E ROMANIA !!! TARA DROGURILOE :| !!! Nu incercati !!! va zc sigur !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. L-am incercat si eu si sincer eu una am fost foarte dezamagita de efect. In afara de ceva energie si pofta de vorba... nimic. Chiar nimic special.
    Asa ca daca vreti sa-l incercati nu va luati dupa commenturile de pe astfel de siteuri, pt ca in fond si la urma urmei, totul tine de tine ca persoana.
    Convingeti-va singuri.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu se compara cu coca asta sigur ... e ceva toxic cred eu ... nu are rost ...

    RăspundețiȘtergere
  12. bai amei nu va mai drogati....k sa fie mai mult pt mine..ouuuuuuuu yesssssss

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine va pune sa trageti? din astea?
    am tras si eu si mie mi-a dato tare de tot

    RăspundețiȘtergere
  14. cumparati fraierilor moarte sigura, mai bine mergeti si va puneti strangul de gat ca o sa muriti mai rapid si fara dureri.

    RăspundețiȘtergere
  15. ca bine zici anonim, dar din pacate fraierii nu mor niciodata, doar se schimba

    RăspundețiȘtergere
  16. sa se legalizeze coca, si iarba, si altele mai usoare, si atinci nimeni nu ar mai trage cacturile astea toxice

    RăspundețiȘtergere
  17. chiar si special gold era mai bun, dar cda s-a interzis, au aparut astea si mai toxice... si tot asa la nesfarsit, ca intotdeauna o sa apara substante noi care nu sant pe lista

    RăspundețiȘtergere
  18. am tras special in cantitati industriale niciodata nu mi-a dat in asa hal cum mi-a dat cacatul asta de gen2012 . am tras de la 6 dimineata pana la 12 - 1 ... 3 zile nu am putut inchide un ochi , inima o luase razna , aveam mari palpitatii .. eram paranoia , toata lumea avea ceva cu mine , toti se uitau ciudat la mine , nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa ceva ... mi-e mi-a fost de ajutor pt ca m-a facut sa iubesc viata mai mult si sa nu mai bag in mine niciodata cacaturi deastea . Faceti cum credeti

    RăspundețiȘtergere
  19. cand mai vreti sa cumparati si nu vreti sa luati...sunati ma si iau eu pt voiLD

    RăspundețiȘtergere
  20. 2 zile am tras in continu se face a 4a zii de cand nu dorm am palpitatii in continu nu stiu ce sa mai fac cum sa fac sa dorm am incercat si cu tigara tot nimic parca imi vad moartea cu ochii .. va rog spuneti-mi ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru inceput renunta la mizeriile astea!Nu mai lua pastile, cine stie poate se linisteste corpul!

    RăspundețiȘtergere
  22. preluat si aici http://boldeanul.ro/?p=432

    RăspundețiȘtergere
  23. Io zic ca nu e frumos sa minti in halul ala Boldene!Vezi ca al meu post e pus 29 martie!Asa ca nu mai manca rahat!

    RăspundețiȘtergere
  24. Scumpule...cred ca ar trebui sa iti clarific doua aspecte pe care verbul "a prelua" le comporta in cazul de fata.
    Primul ar fi cel care iti trece tie prin cap, si anume ca acel coment este pus ca sa creada lumea ca tu ai preluat articolul de la mine. In acest caz, trebuia sa scrie acolo: PRELUAT DE AICI, nu preluat SI aici.
    Cel de-al doilea aspect este cel real, care nu face decat sa evidentieze faptul ca acest articol al tau (sa nu zicem ca e al Jurnalului National, da? ;) ) a fost preluat si pe blogul meu, nu invers.
    Sper ca te-am lamurit... si mare mare atentie la sensul cuvintelor.
    Bafta maxima!

    RăspundețiȘtergere
  25. Corect!
    Abea m-am trezit si n-am analizat corect comment-ul!Ms de lamurire si scuze!

    RăspundețiȘtergere
  26. fratilor eu nu am lua dar vreau sa iau zilele astea .... vreau sa stiu daca da adrenalin aia si cheful alade a dansa ca la special ... ms mult

    RăspundețiȘtergere
  27. eu va sfatuiesc sa va bagati pwla in ele
    nu st si nici nu am fost d acord cu asa ceva
    eu zik k va iroseste timpul si banii
    bagatzi-va pwla in ele si mintile in cap
    eu nu am tras niciodata si nici nu sunt curios cum sunt
    si nu ma refer numai la astea
    la toate
    un drum rapid si sigur spre moarte
    vedeti voi narcomanii cum va ducetzi p pwla
    hai bafta

    RăspundețiȘtergere
  28. buna ma genetation 2012

    RăspundețiȘtergere
  29. sa_mi spuna cineva la cine pot gasi sigur in timisoara, vreau sigur, ca vad ca le e cam frica la unii.eu cu prietenul meu am luat de la cineva pt incercat, dar ala era de la party si nu stim cine e si vrem sa avem o sursa sigura ca ne_a fost fain.

    RăspundețiȘtergere
  30. doamne, cata ipocrizie!consumatorii, de ce nu spuneti povestea reala si trip-urile reale in care te duce 2012? cred ca in iad e putin spus.Ce chef de dans si energie?!Te ia cu slow motion, ti se atrofiaza creieru si corpu..nu te poti misca, gandi, concentra, vedea, vorbii...n'am dormit 4 zile, eram paranoia...si dupa mai multe zile eram inca deprimata si nu ma simteam in stare sa socializez.eram ca o leguma.Simti cum iti omoara neuronii si energia.Care a incercat si magic stie despre ce e vb si stie bine ce senzatii iti dadea ala si cum e 2012...decat asa, cu porcarii din astea, mai bine un wisky...eu m'am lecuit...ori se intoarce magicu ori adio prafuri..facem sex si gata :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Mda! fratilor stati potoliti cu asta ca muriti repede. Sunt complet de-acord cu ce scrie mai sus "anonimu".

    RăspundețiȘtergere
  32. Hey Salut ! cu o seara in urma am consumat 4 plicuri de 2012 in 3 persoane o luasem razna nu ma puteam controla . Prima doza este cea mai eficienta recomand sa faceti SEX unge pe suflet in fine sa revin a trecut seara si sunt treaz acum scriu nu pot dormi dar nu sunt agitat am o stare buna ..remediu pt somn chiar daca nu puteti sa dormiti va recomand sa stati linistiti in pat cu ochii inchisi sau cu ceva pe ochi cel putin 1 ora respirati usor si incercati sa va calmati luati 2 tablete de calciu care se dizolva in apa faceti un dush si vedeti cum va simtiti ...

    RăspundețiȘtergere
  33. alba iulia

    generation 0.5gr=50 1gr=85

    comanda minim un gr. 85lei gr. si curierul, prin fan curier.produse originale

    relatii:

    id mess gigicugmic@yahoo.com

    tel 0745075012

    RăspundețiȘtergere
  34. sa va spun si eu cate ceva. tre sa recunosc ca si eu am incercat vechiile produse atata vreme cat s-au gasit in magazin. nu pot sa zic ca mi-au displacut, insa aceste prafuri noi, mi-au distrus cativa prieteni. am luat si eu, si ii multumesc lui dumnezeu ca nu am avut si eu acele atacuri de panica. un amic a ajuns la spitalul de psihiatrie unde a fost internat cateva zile. a ramas inca cu o paranoia. a ajuns sa-i fie frica de oameni.un alt amic a facut un atac de panica urmat de un alt amic. norocul meu a fost ca nu m-am pierdut si eu si am reusit sa-i calmez. stiu cum sunt starile euforice si ca vreti sa le obtineti insa nu cu aceste rahaturi care nu fac decat sa distruga oameni intregi la minte. o distractie se poate termina extrem de urat.
    mai bine ar interzice noua generatie de plante decat cele vechi.despre ele nu se spune ca ar fi chiar asa de nocive ca si acestea noi. cei care consuma, vor lua in continuare...daca vreti sa aveti spitalele de psihiatrie pline lasa-ti noua generatie pe piata si aici ma refer la toate prostiile gen : BLT insomnia run etc.

    RăspundețiȘtergere
  35. daca si sa te droghezi iti trebuie cultura, vai de capu' nostru de romani. Ba retardatilor, inainte sa bagati in voi orice praf alb ca apucatii ... documentati-va cat de putin (ce si cum) si apoi dati cu nasul. Normal ca toti v-ati luat de cap, G2012 nu e Special Gold (mefedrona) si nu va fi. Nu se consuma in cantitati industriale ... Cantitativ vorbind, un sfert din cat luati inainte, ajunge sa va rupeti capul cu G2012.

    Si bineinteles ca aici intervine incultura ahtitatilor dupa bani care va vand "produsele" care nu au catadicsit sa isi puna macar problema cum si in ce cantitati ar trebui comercializat noul lor produs. Dar mna, foamea de bani e mare ... asa ca lasa-i pe fraieri sa isi rupa capu' rau de tot.

    Cam astea sunt mentalitatile si modurile de gandire la noi in gradina. In concluzie ... da, pana si la drogat avem nevoie sa ni se faca instructajul !!!

    RăspundețiȘtergere
  36. M-as baga si eu la discutie dar stiu ca dupa aia ar trebui sa scriu multe randuri.
    Va spun doar ca aceste chestii sunt inutile.Adica poate te simti bine pe moment dar cum s-a mai spus si mai sus,pe viitor vi se va altera mintea,o veti lua razna si nu veti mai putea sa scapati de ele.Fiti seriosi;chiar nu puteti fara ele?Sacrificati prietenii care au durat ani,familia,locul in societate.Poate va da senzatii maxime timp de aproimativ 2 zile,poate ca va simtiti voi tari dar ia-ti intrebat pe cei din jur cum v-au privit in acest timp?Dupa aceste 2 zile va simtiti bine?Chiar credeti ca daca nu dormiti este sanatos?Poate spuneti:"Ee..si ce daca?Nu mai pot eu daca imi ia 4 ani din viata...",dar pana sa va ia acesti 4 ani din viata(e doar un exemplu) cum veti trai?O sa va petreceti viata in spitale sau cum se intampla in majoritatea cazurilor o sa ajungeti pe strazi si muriti acolo fara sa va bage nimeni in seama.
    Tot ce vreau sa spun e ca aceste droguri ca orice otrava sunt nocive.Omoara lent,indeajuns cat sa va fi dorit sa nu experimentati asa ceva.
    Voi alegeti daca vreti sau nu sa fiti o leguma!

    RăspundețiȘtergere
  37. Ba nu va mai cacati atat pe voi ca sunt bune toate.si voi o ardeti pe aici sa va vaitati.singuru lucru care nu trebuie sa il faci cand tragi este sa nu fii slab de inger.ca daca esti te duci in rai debusolat rau de tot.si inca ceva nu mai vb voi de cox iarba si astea ca la noi in romania la ce sistem de cacat avem si de comunisti niciodata nu or sa fie legale.va batei gura degeaba tinetio tot asa ;);)ca ajungeti la avansati cu 2012;)si poate aja or sa ne dea si noua niste ierbutza afgana;;):X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  38. din cate am auzit GEN2012 nu-i asa de bun, dar sa vorbim putin despre celelalte, adica Euphoria si Insomnia...astea cum sunt ca m-as baga si eu da daca is de cacat nu are rost. ma intereseaza care sunt senzatiile

    RăspundețiȘtergere
  39. Am luat si eu niate 2012 la indemnul unei prietene, mi am revenit greu si dupa 3 zile de lapte si risc maxim la servici si in familie unde am dat vina pe niste nopti nedormite si Counterstrike. Ea e si acum in spital in stare grava sub sedative dupa un atac de paranoia care era sa o duca la sinucidere. Cantitatea a fost mica dar in momentul cand incepi sa iei atractia e dincolo de vointa ta si iei pana termini totapoi dai telefon sa ti mai aduca. Nu o sa te poti abtine, asa ca nu recomand e prea periculos.

    RăspundețiȘtergere
  40. cum se ia 2012? se prizeaza sau se bea sau inject.?

    RăspundețiȘtergere
  41. eu am ajuns in grecia, am reusit sa fug de mascati, de copacii care ma urmareau zilnik, aiki sunt linistit, dar totusi as mai incerca , as da si pret triplu dar aiki nu se gaseste fuuuuuk

    RăspundețiȘtergere
  42. E bullshit, in ciuda zecilor de comentarii negative lumea tot incearca, e activ la doze foarte mici si ex-consumatorii de SG, Magic sau coca baga din start o doza de SG, cum drogu nu si-a construit vreo toleranta te ia tare si te tine treaz cateva zile. Luati aminte si nu incercati cacaturile astea noi sintetice si cancerigene.out

    RăspundețiȘtergere
  43. frate..ieri..ziceam k nu o sa mai iau neverrr:))..aqm..mi`a trecut starea ai de depresie,ma simt binicel!deci.maine ink vro 15 lini:X!hai k nu chiar aja de speriat,e chiar bestia!!!sg chestie kre ma deranjeaza este scartzaitul din dintzi:))!insa dak suntetzi mai slabi d ingeri,p bune::|nu incercatzi:-s

    RăspundețiȘtergere
  44. Am incercat si eu G2012..si pot sa spun ca experienta de dupa a fost cea mai nasoala...nu am putut sa dorm doua zile dupa ce am tras o linie,am avut palpitatii continuu,agitatie,ma gandeam intr+una ca tre sa merg la spital...pe oricine am auzit ca a luat s-a plans de stari de agitatie,depresie..chiar nu recomand nimanui..luam mefedrona si tot timpul am fost f okay dupa,fara panica depresii dupa Generation ma simteam vinovata si am jurat sa nu mai iau.Deci nu riscati!Take care

    RăspundețiȘtergere
  45. este tare rau de tot g2012 dar intradevar iti da stari de frica si te sperii si de umbra ta...coca e cea mai buna ...deci sfatul meu nu va mai spargeti narile cu g2012 eu am 1 prieten ce a intrat in paraoia si sa sinucis de la cacatul asta de g2012...asa ca mai bine coca decat porcaria asta de g2012...take care

    RăspundețiȘtergere
  46. da ce pot sa spun de 2012...e ora 10 ziua acum si io am tras aproape un plic singur si m-a tinut de la 12 noaptea pana dimineata la 6 knd am ajuns aks....chestia e k ti-o da foarte bn pe moment da si cu chestia cu 3 zile k nu poti manca si dormi e asa si asa...io nu am somn deloc si nici nu imi este foame...da chiar acum ma duc si imi iau 2grame sa imi ajunga pt azi...e fenomenal pe moment...nu risti nu castigi:P...asta e viata...si oricum nu ma voi ladsa niciodata de ele...sunt viata mea langa ele ma simt cel mai bn....bafta celor ce consuma:X:X...dumnezeu fie cu voi:)

    RăspundețiȘtergere
  47. da si normal vei muri daca faci exces....daca tragi 1plic 2 cu ink unu e bine...da nu 5 6 plicuri k deja e moarte sigura...fiti mai prudenti cu consumu...nu consumati foarte mult k aveti sansa de a castiga o excursie pana in cer sau iad...si bilet inapoi nu se mai gaseste;)...si sincer nu imi este somn deloc...e 11:D:D

    RăspundețiȘtergere
  48. toti inebuniti cu coca:-? bine ca stiti ce e aia:)) zmeii astia care ziceti ca trageti ca e mai buna stiti din ce e facuta cocaina?

    RăspundețiȘtergere
  49. Numele meu e Ionutz si sunt din Cluj... am incercat intr-o dimineatza eu si inca niste prieteni Generation intr-un club de afterparty... la inceput era ok am bagat nu mai stiu exact da cam 0.25 de unu nema simtit bien nuj ce dupa care icnepea sa ne lase si sa intram intr-o usoara stare de plictiseala, depresie nici nu mai stiu exact si bineitneles ce ne-am gandit noi hai sa mai bagam si tot asa to asa am ajusn sa bagam cam 2-3 grame de unu pana am ajuns intr-un hal in care nici eu nici ei nu dorim sa mai ajungem veci... eu sunt un pic mai rezistent si m-a tinut starea asta cam pana seara imi era foame de muream dar nu puteam sa mananc, nu aveam nici un pic de fortza in corp si nu mai gandeam de loc limpede si era intr-o continua depresie si confuzie insa spre seara mi-am revenit spre deosebire de cei doi prieteni ai mei un baiat si o fata... nu am sa le dau numele insa baiatul nu mai era in stare sa vorbeasca si nu putea vorbi cat sa fie inteles nici a doua zi si banuiesc ca starea lui a fost de 2 3 ori mai grava ca si a mea, iar fata era nu stiu complet aruncata pe alta planeta nu vorbea nu putea gandit nu itnelegea ce vorbesti cu ea in club statea doar si dadea di ncap si multi tipi si ei drogati sau beti veneau la ea icnercand sa o duca in baie oferindui pe gratis droguri de astea doar ca sa o... norocul ei ca eram tot timpul prin preajma si mai gandeam inca destul de bine... ar mai fi de zis da sunt detalii insa ideea acestei povesti este nu va recomand in nici un caz cat de putin Generation 2012

    RăspundețiȘtergere
  50. Sutn tot eu Ionutz si vreau sa mai zic in primul rand ca imi cer scuze de greselile de scriere da asa patesc cand ma grabesc sa scriu si in al doiela rand vroiam sa va mai zic de inca unul de care am auzit ca e si mai rau decat generation si anume Platinum... pe mine a tot incercat sa ma combine unu sa cumpar dar n uvroia sa imi zica cu ce seamna si era si destu lde dubios deoarece era mai ieftin ca restu pe care le avea la el in cele din urma mi-a zis ca seamana cu generation si am zis nu mersi insa acu cateva zile fratele geaman a prietenului mentinoat mai sus a fost cu noi in oras a bagat ceva special nou legal s-a simtit f bine fresh putea sa manance nici o stare de naspa si la combinat alt prieten sa bag o linie, o singura linie de Platinum si mi-a zis ca instant s-a blocat a intrat in panica parnoia depresie confuzie ma rog deci aveti grija :P

    RăspundețiȘtergere
  51. g2012 este defapt noul flower magic powder si mai noul flower magic kristal.aveti grija sa nu faceti exces ptr ca e foarte periculos.si ca recomandare personala...cand intrati in depresie fumati o iarba buna si la culcare.altfel o sa regretati amarnic ca ati vrut sa mirositi;)

    RăspundețiȘtergere
  52. frate nus bune deloc toate prafurile de la legale tio da pe depresie dupa ce te lasa mai bn o dati pe iarba iar dak vreti cv pt distractie fara urmarii bagati putin mai adanc mana in buzunar si luati cv ilegal extasy , cox ,te lasa nu ai nici o treaba nu e depresie nu e nimik dar nici astea nus bune la ocazii petreceri si chestii de genu pt energie in rest iarbaa nu patesti nimik nu fumez de mult am vreo 2 ani dar am prieteni care fumeaza de 5 ani si mai mult nu au avut niciodata treaba nu da dependenta nu depresii absolut nimik numai de bine te scapa si de stres , in fine dorgurile si legale si ilegale nu sunt pt oricine aveti grija ;)

    RăspundețiȘtergere
  53. Cine a tras legale si era rupt de beat?Care a fost reactia?

    RăspundețiȘtergere
  54. Frate au fost niste vremuri geniale...knd exista specialul vechi sau magicul vechi....nu mai exista ....prafuri bune la shop-uri....mai bine iei boabe,e mai natural...am luat si eu 2012....am ramas marcata ....de la el....si vad k toti kre am incercat am trecut cam prin aceleasi chestii...aceleasi filme..paranoia si kkt-uri de genu'..Eram la un party aksa la cineva..frate pur si simplu am ramas blocata 3 zile nu vorbeam faceam spume la gura,nu stiam ce se intampla cu mine,ma uitam in gol,aveam impresia k toata lumea are cv cu mn,si toti se panicasera de mn cu toate k si ei erau "varza"....o saptamana eu si toti care au incercat am stat inchisi in casa....depresii....de atunci toata lumea s-a "prajit" ....nici nu vreau sa mai scriu k imi aduc aminte iar....deci e groazniccc,nush dak mai e acum pe piata 2012...dar sunt numai rahaturi...ori nu iti fac nik,ori nu dormi de la ele....sau ti-o dau pe vorba de nu te mai opresti....cred k tre sa fii foarte tare "psihic"sa fii puternic k sa nu ti-o iei atat de urat....pnm .."bautura nu isi face efectul knd esti drogat""....Mai bn se legalizeaza frate iarba.....cum sunt magazinele astea sa te duci sa iei iarba ...extasy ...etc...k cele legale sunt mai periculoase k cele ilegale.

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu va ganditi nici macar 2 minute ce consecinte au drogurile astea.Aveti impresia ca va face mai interesanti, mai atragatori, mai puternici, mai indrazneti, mai cu chef, mai rezistenti...etc.De fapt nimic din toate astea nu este adevarat.Parerea mea este ca persoanele care consuma droguri sunt persoane fara respect de sine, fara puterea de a fii ele insele in orice situatie, persoane "slabe"ca sa spun asa, din toate punctele de vedere.Daca ai incredere in tine, stii ceea ce faci, stii sa razi atunci cand este cazul, sa plangi atunci cand ai un motiv, sa respecti, si sa fii respectat, de ce iti mai trebuie droguri?Iubesti si nu ai curaj sa o spui?Iti este rusine sa iesi din casa?Nu esti centrul atentiei la o petrecere?Nu ai curajul sa vorbesti in prezenta altor persoane?Toate aceste obstacole le depasesti usor, usor, si in timp.Nu este cazul sa apelezi la droguri pentru a avea curaj sa vorbesti cu cineva, sa te distrezi, sau mai stiu eu ce.Daca ati fii stiut inainte despre efectele lor negative, cu siguranta nu ati fii luat.Din cate stiu eu, astfel de persoane sunt persoane izolate, antisociale, introvertite.Nu ar fii mai bine sa vorbiti cu cineva despre problemele voastre decat sa apelati la droguri?De fapt, cu ce va ajuta drogurile?Sa nu mai stiti cine sunteti,sa fiti priviti ca niste oameni de nimic, care nu prezinta nici incredere, nici respect, si probabil nici coerenta.Va place sa fiti situati pe ultima treapta a societatii?Probabil, faptul ca ai un caracter slab, te determina sa te lasi influentat de prieteni, si asa incepe totul.Dar crezi ca merita sa-ti pierzi capul, respectul de sine, demnitatea, si mai ales respectul fata de parintii care te-au crescut cu greu, si asteapta ziua in care vor fii mandrii de tine.In ce fel reusesti TU sa-i faci mandrii de tine?Drogandu-te?Multa minte va mai trebuie.Sunteti copii de bani gata, si nu mai stiti pe ce sa cheltuitii banii?Va sugerez eu cum:investiti in ceva frumos, nu in droguri;ajutati-i pe cei care nu au....si exemple sunt multe. Oricum, persoanele care consuma droguri, sunt nimicuri.Imi pare rau ca folosesc astfel de cuvinte, dar asta este adevarul.Nu aveti nici cea mai mica ambitie ca sa reusiti sa faceti in viata ceva frumos, demn de admirat.Credeti ca daca cele mai multe vedete de cinema sau solisti, se drogheaza, este un exemplu de urmat?Am cam terminat.Oricum nu stiu cat o sa inteleaga un "drogat" din toate randurile astea.PACAT DE VOI, OAMENI DE NIMIC, SI "DEPRESIA" SOCIETATII.SUNTETI CA O BOALA, SI DIN CE IN CE MAI MULTI.SPER CA O SA DISPARA INTR-O ZI TOATE DROGURILE DUPA FATA PAMANTULUI, SA VEDEM DACA REZISTATI FARA ELE!

    RăspundețiȘtergere
  56. stie cineva exact ce substanta contine/continea Pure by magic? i-ar fi de folos medicului care ma trateaza

    RăspundețiȘtergere
  57. I want a supplier in Spain send me an email to Davidanne-Marie(at)gmx(dot)fr

    RăspundețiȘtergere
  58. Daca stie cineva de unde mai pot cumpara magic powder la ora actuala va rog sa imi spuneti. Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?