expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

vineri, martie 26, 2010

Groapa ucide

Azi, 26 Martie 2010, ora 2:00AM, a inceput o campanie de constientizare a pericolului reprezentat de gropile din asfalt.

Campania consta in desenarea langa fiecare groapa a profilului unei persoane intinse pe asfalt, similar celor dintr-un accident mortal.

Au fost deja marcate in acest mod aproximativ 70 de gropi serioase din toate sectoarele Bucurestiului folosindu-se un spray cu vopsea nepermanenta.


Campania nu are in vedere victimele deja facute de gropile din asfalt dar trage un semnal de alarma despre urmarile tragice ce pot fi cauzate de acestea.

Campania nu este a motociclistilor pentru motociclisti, se adreseaza tuturor participantilor la trafic afectati de gropi si de catre carosabilul degradat.

Gropile existau, noi am marcat posibilitatea producerii de viitoare victime.

Daca in alt mod nu putem influenta autoritatile sa schimbe aceasta situatie, macar putem sa economisim banii de creta cheltuiti in “favoarea” participantilor traficului rutier la marcarea accidententelor si, in acest mod, poate vor ramane mai multi bani pentru intretinerea strazilor.

Campania este simpla, non-agresiva, dar cu un impact puternic.
Alatura-te oriunde ai fi in tara si ia cu tine cand pleci de-acasa o creta sau o creta cerata, ori o vopsea nepermanenta si “daruieste” fiecarei gropi din orasul tau conturul potentialei victimei pe care o asteapta.

Astfel, cei ce sunt in masura vor sesiza numarul impresionat al locurilor unde asfaltul este degradat si vor dispune repararea gropilor cauzatoare de victime!!!

Este important sa folositi momente ale zilei/noptii astfel incat sa nu deranjati traficul.

Deasemeni, folositi creta sau vopsea nepermanenta ca sa nu existe explicatii si dialoguri inutile cu politia.

Gropila este un altfel de shotron. Cineva, mai devreme sau mai tarziu va arunca piatra in el si va sari!

Folositi-l pe Gropila si semnalati locurile de pe carosabil din toata tara ce pot contribui la aparitia victimelor viitoare, poate asa vor fi mai putine.

Cu respect.

Sursa LIMPEDE.COM

Actiunea aceasta este initiata de CLUBUL DAC MOTORS.

Motociclism.ro

2 comentarii:

  1. Sustine campania - GROAPA UCIDE

    http://GroapaUcide.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. @Un Prost, aceasta este o campanie initiata de tine? In ce fel te identifici cu Groapa Ucide in afara de faptul ca ai facut un banner care sa duca pe saitul tau si nu pe cel baietilor de la Dac Motors? Poate faci parte din comunitatea lor sau ai acceptul lor si nu stiu eu. In cazul asta scuzele mele.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?