expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

duminică, mai 09, 2010

Expozitie auto in toata regula












Dupa cum spune si titlul, masinile de mai sus, au fost fotografiate prin diferite parti ale statiunii SIRMIONE (Lago di Garda), in decurs de 40 minute!De precizat ca mi-au mai scapat cateva masini, care erau in miscare (Corvette foarte vechi si musculos alb,Ferrari 612 Scaglietti, Murcielago).

Strainii nu pun accent pe opulenta" de carton", evident ca cine isi permite acel RR Drophead, nu l-a luat in leasing ca sa-i faca in ciuda vecinului ,sau sa se dea mare pe la prieteni, asa cum se practica la noi (vezi LOCIC), masini pe care detinatorii de leasing le-au pierdut sau sunt pe cale sa le piarda.

Sunt exemple cu sutele, chiar cu miile in Bucuresti de asa zisi oameni cu bani, care acum dau din colt in colt sa-si plateasca ratele, la masini si nu numai (case,plasme,perdele,cotete de caine)!

In curand, firmele de leasing, or' sa inceapa sa dea masinile la casat de atat stat prin parcuri auto prafuite si uitate de cumparatori.Asa poate isi mai scot si ei macar primele alea de casare, caci singurul profit ala o sa fie si  ce au mai dat FRAIERII pana in momentul cand Leasign-ul a saltat masina (Bunul)!

Evident ca ma abat de la discutie si nu asta era scopul.

Ce mi-a placut enorm, este faptul ca intr-o statiune nu exagerat de cunoscuta si nici foarte mare, au fost la o lalta atatea masini scumpe (aici nu am inclus cele cateva x6,x5,q7,q5,ml-uri,a5-uri,rs6, etc) ci doar pe cele vintage,de colectie, editii limitate.

Inca ceva, m-am decis sa ma apuc de scris pe blog, nu de alta dar se mai trezeste cate o virgina care nu-si gaseste jumatatea, sa ma critice pe nush ce semi-blog ca postez numai chestii de pe youtube!

In concluzie dragii mei , va salut si va mai astept!



Un comentariu:

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?