expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

sâmbătă, mai 15, 2010

Penultimul post aici!

Ma bate gandul de ceva vreme, sa-mi schimb numele blogului, din diverse motive si pentru ca nu mai corespunde cu actualitatea.Nu am sa-i schimb tema si numele, nu!Am sa-l abandonez si am sa-mi fac unul imaculat,cu promisiunea ca am sa ma ocup cu adevarat de el.

Inca putin....

6 comentarii:

  1. alupigus (sate dafto buleandro drept in mui,has me pele,has cay rila,has cay miju ne vestimi)

    RăspundețiȘtergere
  2. te bate limba romana prietene, invata sa scrii corect si mai discutam!Pana una alta nevasta-ta e o cioara spurcata si tu la fel!

    RăspundețiȘtergere
  3. LOUFOS IS HIDE VIZ ,LOUFOS ES SEGEDBE : Dracii si gandacii - KAKAT CU APA RECE la gura sa te FRECE sau te-a si frecat la muianul pe care-l afisezi.Mor de invidie.Am intrat pe multe idiotenii in untimii 4 ani, dar asta e cu certitudine incununarea JEGULUI ,o BORATURA . BA tu nu ai treaba prin curte ? Subscriu si celuilalt anonim. Nici nu stiu ce zice dar sigur zice bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietene stiu ca esti frustratu ala de pe talcioc 4tuning care vinde fiarele de calcat ale lu masa mare!Las-o moarta, as putea sa-ti dau report as spam la comentariu si n-ai mai putea comenta in veci!Dar te las ca-mi place stilul tau agramat de tigan care nu are mai mult de 4 clase!Chiar cum merg fiarele la vanzare?Ai mai fost si tu la ciordit de gunoaie?

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?