expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

vineri, mai 14, 2010

Si totusi nu era mai bine sa-ti tragi o perche de chiloti pe tine?


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

9 comentarii:

  1. Cica nu vroia sa i se vada conturul de la chiloti.E perfect!Nu a vrut sa mai apara in poza aia ca se facea de ras la scoala si acum se face de ras in toata lumea :|.Traiasca netul!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Amzis
    Poate era proaspat epilata si o iritau chilotii :)!
    @13kill13
    In opinia lu masa, directorul e vinovat ca pasarica lu fisa ajunge la toti elevii!Eu zic ca a primit ce a dorit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma cred foarte haios,superinteligent si mai ales la subiect : DE TOT KAKATUL SI TU SI BLOGUL.Copiezi niste MUCI mai bine zis ii lingi de pe unde apuci si te dai bbblllooogggeeerrr .Dute ba la femei, LABA DAUNEAZA GRAV SANATATII. JANES PA ROMANO ,ANDO CATARSA CAMUNA PRALEO bafto delo delo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietene stiu ca esti frustratu ala de pe talcioc 4tuning care vinde fiarele de calcat ale lu masa mare!Las-o moarta, as putea sa-ti dau report as spam la comentariu si n-ai mai putea comenta in veci!Dar te las ca-mi place stilul tau agramat de tigan care nu are mai mult de 4 clase!Chiar cum merg fiarele la vanzare?Ai mai fost si tu la ciordit de gunoaie?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa ne vedem,sa ne intalnim undeva sa ne cunoastem poate << ne imprietenim >>. Daca pun mana pe tine iti scot toti DRACII SI GANDACII din cur, bulangiule.Se pare ca ai cam multi ,,prieteni,, Mai bine date la fund pentru o vreme,poate te mai uita lumea.TIGANUL CIORDITOR din FELENTARI.(Alupigus)

    RăspundețiȘtergere
  6. DACA TASTEZI PE GOOGLE : drq 928 ai sa vezi ca este FULL internetul de cretinul asta RETARDAT mental de Mihaita ce isi spune cu mandrie bolnava ori DRACOSU ori MEMEPISTU ori drq928,omite insa absolut pe toate SITE-urile pe care si-a pus LABA sa puna o poza reala sau niste date de contact UN ANONIM adica un nimeni.Injura si cauta gilceava cu toata lumea.Daca pun mana pe tine te faK CELEBRU bai ONANISTULE.De azi nu mai intru pe mizeria asta de blog ca ma manjesc de mizerie.Trebuie sa dau cumva de tine ,poate printre fostii colegi de scoala vad eu cum ,spre multumirea tuturor <> tai.Mai are tactu BMW ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Hahahah, ce-mi place de tine Coloratule, sincer esti cel mai mare fan al meu!
    Te astept in continuare pe blog, pentru ca stiu ca te mananca caroseria.Ia zi totusi mai vinzi fiare de calcat vechi?Sau te-a afectat criza incat nu-ti mai merg afacerile cu chestii din pod?

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?