expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

joi, decembrie 23, 2010

Dallas de ROMANIA

Daca m-ai pune sa ma rezum la 3 cuvinte pentru a definii ce simte aproape fiecare roman cand se trezeste dimineata, ti-as zici atat : "Milionar de carton"!

Stiu, ai zice wtf, nici vorba de asa ceva.Cine isi mai aduce aminte de Ilie Alexandru (J.R de Romania)?


Dupa parerea mea, el a lansat moda asta a milionarului de carton, tin minte ca a contractat niste credite uriase, a cheltuit banii pe tot felul cretinatati,
ajungand in arest pentru multi ani si sfarsind mort de suparare!Da, a murit de suparare ca era sarac!Va vine sa credeti?
Practic moda asta de a-ti afisa buna starea total neacoperit de lichiditati se practica de tot romanul, la o scara mai mica ce-i drept.Fiecare roman este un milionar in mintea sa!
Majoritatea luptam sa pastram aparentele, chiar daca telefonul nostru High End de 700eur nu avea credit pe el mai niciodata (inainte sa apara Cosmote-ul).
Cati dintre prietenii tai cunosti cu un telefon vai mama lui de 150 ron?Din 10, cam 7-8 au telefon bun, asa-i?
Stateam si ma gandeam aseara la o treaba, dai 6-7 sute eur pe un telefon de rupt in figuri, ok!Face poze sub calitatea oricarui aparat foto compact, navigatia
in caz ca exista este de tot cacatul, umblatul pe site-uri lasa de dorit, iar daca-l folosesti pentru messenger iti toci toti nervii cautand un semn de punctuatie,
o virgula, o paranteza!
De ce nu poti sa-ti usurezi viata si alegi sa ti-o complici?
De exemplu telefon care sa-l folosesti strict pentru scopul de a suna (50 eur), aparat foto compact (80 eur)orice coaja de camera face poze decente, mini laptop (210 eur).
Un total de 340 eur, nu-i rau sa iesi la jumate cu cheltuielile si sa beneficiezi de niste lucruri la justa lor valoare!Dar nu, romanul se scarpina invers, vrea sa fie mereu miezul.
Stiti cati romani conduc masini pe care nu si le permit?Peste jumatate din ei fac economii la mancare, utilitati si haine pentru a-si permite sa se afiseze
in masina lor costisitoare , aparent lipsiti de griji.
Nu-i nimic, viata asta are un mecanism bine pus la punct , care din cand in cand scutura cate o generatie si ii aduce cu picioarele pe pamant.
Impozitele astea marite (nu sunt de acord cu ele), au scos la vanzare masini de-ti pica fata, proprietarii nefiind in stare sa le plateasca minimul(impozit,rca,casco,revizii decente)!
Suntem ca ruda aia saraca , care are telefon mai destept ca ea dar umbla cu pantalonii carpiti si frigiderul cu bulina rosie la cata goliciune se afla in el.
Daca suni o gospodina in timp ce este la cumparaturi ai sa vezi ca se afla intr-un Hyper mega super market, nimeni nu mai face piata din "Piata" si totusi pietele sunt pline, cum plm?
In concluzie, daca noi nu avem decenta sa ne comportam ca atare si sa ne respectam propria persoana sa incetam cu minciuna asta continua, de ce i-ar pasa cuiva de noi?
Promovam tot ce este de prost gust:Pitzipoance,Porno eleva,profesoara,Manelisti,Tigani,Bendeac!

Daca Romania e toata un Dallas, atunci eu vreau viza de Africa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?