expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

marți, martie 22, 2011

Cutia cu Tips

Daca te duci intr-un loc si esti tratat frumos si placut, e normal sa lasi un tips de bun simt (10-15% maxim), iar cand cutiuta unde se strange bacsisul arata ca cea din imagine , e clar ca iesi cu zambetul pe buze si nici nu-ti pare rau de banii dati in plus!
In general las un tips de 10% cand atmosfera este placuta si servirea ok (nu ireprosabila), se mai intampla sa uite omu sa-ti aduca un pai, o lingurita, nu-i asta problema.
Au fost cateva ocazii in care am asteptat dupa o portie de paste carbonara undeva in centru si 50 minute!In conditiile in care pastele se fierb in 6 minute iar sosul este deja facut.Ei bine pot spune ca in cazul asta am lasat fix cat a costat consumatia, nu din considerente de zgarcenie, dar cand ai pretentia sa primesti bani in plus pentru serviciile tale , trebuie macar sa dai dovada ca te stradui.

Voi cat dati spaga  la restaurant/cafenea/club?

4 comentarii:

  1. corect este sa lasi intre 10 -15 % din nota. acum depinde si de nota , si de posibilitati.daca nota e 10 lei nu cred ca lasa nimeni 1 leu. lasam mai mult,2-3-4.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasam in general daca suntem multumiti de serviciile prestate. Saptamana trecuta am fost in Bucuresti si am aterizat intr-un local ( nu stiu daca poate fi numit restaurant ) numit Brown Sugar pe strada Herastrau ( parca ). Tot carbonara am comandat si eu iar restul oamenilor cu care eram...tot asa, ceva usor, ce nu necesita cine stie ce pregatiri. Stii cat am asteptat? O ora si jumatate, dupa care ne-am dus sa intrebam daca mai dureaza. Stii ce ne-a zis: avem o masa sus si...mai dureaza. Pai du-te de-aici. Nu puteai sa spui de la inceput? Am plecat. Si tot ei faceau figuri pentru ca se apucasera de pregatiri si noi plecam asa...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lillee
    Excelent ati procedat, asa merita gunoaiele astea de localuri "de fite"!
    Este inadmisibil sa stai mai mult de 20-25 minute dupa o portie de paste care sunt pe jumatate preparate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ce nu inteleg eu? De ce este considerat localul asta "de fite" ( pentru ca asa este considerat). Arata oribil, mancarea era groaznica ( reusise sa aduca la masa, in momentul in care plecam, o ceafa de porc care arata ca o talpa de pantof), modul de servire lasa de dorit si nu-ti mai spun ca in momentul cand am iesit pe usa, unul din ospatari a mai cerut si o tigara. Wtf? Ce este de fite la localul asta???

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?