expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, aprilie 03, 2011

In drum spre mare...

La ora asta sunt in masina, in drum spre mare!
Dupa ziua absolut superba de ieri, azi am zis sa merg la mare, pregatit cu tot ce trebuie.Lada frigorifica este la locul ei, avem de mancare si bautura pentru 2 zile de naofragiu.

Va doresc sa aveti o zi minunata, macar pe jumatate de cum o sa fie a mea!


P.S - mai sunt 2 zile....

4 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. radiowhisper.com doreste parteneriate iar ei nu te promoveaza cu nimic. Am fost si eu contactat de ei acum o jumatate de an...pana am vazut despre ce e vorba ca dupa aceea am renuntat

  RăspundețiȘtergere
 3. La mine e a 2-a oara cand ma contacteaza.La fel am facut si eu cu ei, i-am bagat cu banner si tot iar ei fix zero parteneriat!
  Pai ce facem aici...?

  RăspundețiȘtergere
 4. pai ori suntem golani ori nu mai suntem?

  RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?