expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

marți, februarie 24, 2009

Serban Huidu si Mihai Morar se fac de ras






De pe "Te faci de ras"

Azi (acum zece minute, la 11.30) intru pe feedreader si primesc postarea lui Huidu numita "Pitziponcool" continand pozele de mai jos precum si textul de langa ele. Dorind sa intru la comentarii pe blog mi se spune ca pagina nu exista.

Pagina pe care o caut eu trimis din feedreader pentru ca blogul e binemersi la locul lui. Aici e ultima postare si aici ar fi trebuit sa fie cea la care ma rafer.
Iata postarea urmata de poze:

Am sa va las placerea sa descopriti singuri cine este personajul din imaginile urmatoare: priviti pitiponcool! El este, surmenatul pana la refuz de “mizeria sociala” din Romania, luptatorul cu “prostul gust” si infatuatul principal din fm, aici, pipaind puber o creata de la alimentara in primele incercari de erotism ratat! Imaginile fac cat 1000 de cuvinte, gura usor intredeschisa si ochii miratori, ca ai vitelului ce jinduieste la poarta noua, prefigureaza “marele” om de televiziune de mai tarziu care, pentru niste banuti in plus, invita in studio interlocutori de va(r)za de la Querida pana la Nikita, ca doar pe inteligenta proprie nu poate produce audienta. La televizor nu are cum sa aranjeze farse pentru prietenul buzdu, nu, nu, acolo doar blugii stramti si ifosele pseudovedetelor mai misca din cand in cand zeroul mare inscris pe linie de sus pana jos cand vine vorba de emisia dumisale!Pitiponcool e o specie pe cale de aparitie. El nu este marlan de prima linie precum cocalarul, nu! El este trecut prin cocalarie si acum evolueaza: cocalarul are ceas d&g mare si cat mai auriu, pipziponcool are asa un Breitling fals si mare cat toate zilele si are camasa suflecata la maneca sa i se vada in fiecare poza din revistele glossy! In pozele astea nu era inca suficient de cool sa bage si ceasul in prim-plan, dar in zilele noastre nu exista poza pentru el fara ditai ceasu’ de neam prost la vedere!Varianta cu oua a pitzipoancei isi continua ascensiunea. Din nefericire pentru el, pe cat de usor inaintezi in acesta mocirla plina cu laturi, pe atat de repede te afunzi in ea si vin altii care manaca si mai mult rahat si care arunca cu si mai multe dejectii si te acopera pe tine pitiponcool cu ifose, care esti “agasat de prostul gust” din Romanica! Hai nu ma-nebuni!Si la final am o veste pentru Pittzi care dimineata printre aranjamente, arogante, susanele si alte plictiseli, a cam inceput sa gafaie! Ati obosit smecherasilor? nu-i nimic! Faceti loc: batranii talibani ai fm-ului sunt inca pe pozitii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?