expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pagini

marți, decembrie 14, 2010

Ti-ai facut upgrade la Y.Messenger 11?

Daca ti-a trecut prin cap sa-ti faci upgrade ei bine sa stii ca este o idee buna!
Messengerul este mult mai stabil si parca si transferul merge o idee mai bine, totusi MARE atentie cu un mic detaliu care aparent o sa va incante la prima vedere.
Ma refer aici la posibilitate, sa-ti accesezi arhiva la messenger de oriunde, stiu ai sa zici ca e super tare ideea ca de nu stiu cate ori ai avut nevoie de o adresa din arhiva ta de mess, sau un numar de telefon bla bla si a fost un chin sa-ti dai parola ta cuiva sa rezolvi problema!Dar treaba asta are si un efect negativ asupra integritatii datelor tale si a conversatiilor tale!Pai o sa se mai chinuie cineva sa-ti intercepteze toate conversatiile cand ele sunt la distanta de un click?Am o banuiala ca ele tot se stocheaza pe undeva fie ca iti place sau nu!Dar nici asa sa le dai mura in gura.
Daca fac rost de parola cuiva care si-a facut upgrade si peste 1 an intru in arhiva lui, sunt convins ca aflu foarte multe chestii intime!
De cate ori ati scris pe mess un pin de card, un numar de telefon, o adresa a cuiva ?Pacat ca yahoo nu-ti da alternativa sa-ti stochezi conversatiile pe calculatorul tau daca nu agreezi ideea de server extern!!!

 Ca recomandare, bifati "Do not keep....."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis?Cine te opreste sa o faci?